Schuifpui laten plaatsen? Belisol Breda kan u helpen met het verbeteren van uw woning!


Schuifpui

Materialen voor een schuifpui
Wanneer u uw schuifpui door Belisol Breda laat plaatsen bent u ervan verzekerd kwaliteit in huis te halen. Wij gebruiken verschillende materialen voor de profielen van onze schuifpuien, maar de meest gebruikte materialen zijn kunststof en aluminium.
Onze kunststof schuifpuien worden uitgerust met een stalen versterkingen in de middelste kamer, dit verlengt de levensduur van uw schuifpui aanzienlijk. Bovendien kunnen de schuifpuien geleverd worden in een witte, gladde afwerking of is er de mogelijkheid dat ze worden voorzien van structuurfolie, bijvoorbeeld houtimitatie.
De aluminium schuifpuien die wij leveren heeft als eigenschap dat ze strakke, maar toch sterke profielen bezitten. Een groot pluspunt van het plaatsen van aluminium schuifpuien is meer natuurlijke lichtinval in uw woonkamer. Dit wordt veroorzaakt door de slanke profielen en de mogelijkheid tot grotere glasoppervlaktes in uw pui.
Mocht u, bijvoorbeeld omdat u een traditionele woning heeft, op zoek zijn naar houten schuifpuien, dan kunt u daarvoor ook bij Belisol Breda terecht. Hout is een natuurlijk materiaal en heeft hierdoor een uitstekende isolerende werking. Het is zelfs mogelijk uw houten schuifpui door Belisol Breda te laten voorbehandelen, dit scheelt enorm in de levensduur en het onderhoud aan de pui.
Verschillende soorten schuifpuien
De hef-schuifpui is de meest voorkomende versie van een schuifdeur. Deze schuifpui wordt over het algemeen geleverd met een hefboom, dit scheelt enorm in gebruikersgemak. Wanneer u de greep van de schuifpui naar de zijkant draait, tilt de hefboom de schuifpui op zodat deze over de rail geschoven kan worden. Bij Belisol Breda leveren wij dit soort schuifpuien in een houten uitvoering, dit doen wij vanwege de natuurlijke uitstraling en uitstekende isolatiewaarden van het materiaal.
Een ander type schuifpui wordt afgesloten door middel van een kruk en een deursluiting. Deze is inbraak werend omdat we bij deze schuifpuien een meerpuntsluiting plaatsen. Wanneer u voor een schuifpui met deze sluiting kiest zijn de beschikbare materialen aluminium of kunststof.
Een laatste mogelijkheid is kiep-schuifpuien. Naargelang uw voorkeur kunt u met behulp van de hendel de schuifpui volledig open, of op de kiepstand zetten om uw woning eenvoudig te doorluchten. Deze multifunctionele schuifpui kan zowel in aluminium, kunststof als hout besteld en geleverd worden.
Voordelen schuifpui
Het plaatsen van een schuifpui levert u heel wat gebruikersgemak op. Door het schuifsysteem hoeft u bijvoorbeeld geen rekening meer te houden met tuinstoelen of ornamenten die in uw tuin staan. Tevens kunt u bij goed weer een mooie doorgang creëren tussen uw woning en uw tuin waardoor binnen en buitenleven moeiteloos in elkaar overloopt!
Dankzij het meerkamersysteem van de profielen in onze schuifpuien en de mogelijkheid tot hoogrendementsbeglazing, garandeert Belisol dat uw nieuwe schuifpui uitstekende isolatiewaarden heeft. Een schuifpui van Belisol Breda brengt licht en ruimte in uw woning! Ideaal voor in de zomer om uw woonkamer te vergroten, maar ook voor in de winterse periode, wanneer de dagen korter worden om toch wat extra daglicht in huis te verwelkomen!