Belisol is actief sinds 1977 en is uitgegroeid tot één van de marktleiders in kozijnen, ramen en deuren.


Lotto Belisol

Belisol, troste sponsor van het Lotto-Belisol Cycling Team!

De roots van het huidige Lotto Belisol wielerteam liggen in 1985, toen de Belgische Nationale Loterij besloot in de wielersport te investeren. De enorme populariteit diende voor de nodige naambekendheid en imago van Lotto bij het grote publiek te zorgen.

Belisol zette de eerste stappen in de wielersponsoring via het Lotto Belisol vrouwenteam. Sinds 2012 is het bedrijf ook de trotse sponsor van het Lotto Belisol World Tour team. De sponsoring sluit nauw aan bij het karakter en de ambities van Belisol. Net als de wielersport wil Belisol duurzaam en tegelijkertijd technologisch innovatief zijn, net als de ploeg kent Belisol een Belgische verankering, kiest het voor de jeugd en dus de toekomst en heeft het bedrijf de ambitie om te groeien.

Voor deze groei kijkt Belisol, naast naar kernland België, op de eerste plaats naar Nederland en Frankrijk. Niet toevallig traditionele wielerlanden, waar de sportieve successen van het Lotto Belisol wielerteam van Belisol een sterke naam bij zowel het publiek als nieuwe franchisenemers zullen maken.