Belisol is actief sinds 1977 en is uitgegroeid tot één van de marktleiders in kozijnen, ramen en deuren.


Deuren

In iedere woning is de voordeur het gezicht van de woning.
Door deze klassiek of juist modern te maken verandert het aanzicht van de woning.

De keuze mogelijkheden binnen de deurpanelen zijn erg ruim. Er is keuze uit meer dan 1000 deurpanelen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat de deur naar eigen idee wordt samengesteld. Dit kan door de tussenstijlen horizontaal, verticaal en diagonaal te combineren. De “open” delen kunnen ingevuld worden door verschillende soorten glas en verschillende panelen. Zo kunt u beschikken over uw eigen unieke deur!

Onze deurpanelen worden geproduceerd van aluminium, om
het esthetisch verschil te voorkomen kunnen wij de deurpanelen ook voorzien van houtnerfstructuur. Op deze manier voorkomen wij het kromtrekken van de deur. In iedere deurvleugel plaatsen wij ook extra metaalverstevigingen om het kromtrekken van de vleugel tegen te gaan.

Alle deuren zijn standaard voorzien van verstevigde blokscharnieren en vergrendelingen op meerdere punten, hierin kan gekozen worden tussen 3 puntssloten of 5 puntssloten.

Naast voordeuren zijn er natuurlijk ook achterdeuren en tuindeuren. Deze draaien meestal naar buiten, en zijn ook in verschillende samenstellingen te verkrijgen. De opties en mogelijkheden van deuren zijn enorm uitgebreid. Laat u daarom goed adviseren door onze adviseurs, zij kunnen door hun productkennis en hun ervaringen in onze branche u in de juiste richting sturen. Aarzel daarom niet om een afspraak met ze te maken!