Belisol is actief sinds 1977 en is uitgegroeid tot één van de marktleiders in kozijnen, ramen en deuren.


Dakkapellen

Met ruim 35 jaar ervaring is Belisol een toonaangevende leverancier voor kozijnen en deuren. Deze positie is nog sterker geworden met de introductie van een nieuw type dakkapel waarmee Belisol tegemoet komt aan een veelgevraagde wens van haar klanten. Voor duurzame verbetering en renovatie aan uw huis bent u bij hen aan het juiste adres. Vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid, zijn vanzelfsprekende elementen waarop u bij Belisol kunt rekenen. De volgens een nieuw concept ontwikkelde onderhoudsvrije dakkapel wordt in één dag (zonder kraan) geplaatst, en biedt gegarandeerde topkwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Eigenlijk behoeft Belisol geen introductie. Het bedrijf heeft een gevestigde naam opgebouwd in de branche en, met het nieuw ontwikkelde type dakkapel, heeft men zich nog sterker in de markt gezet. Gebruikmakend van de beschikbare ervaring en research is een dakkapel ontwikkeld die vanuit de werkplaats in prefab segmenten wordt aangeleverd. Zonder gebruik te hoeven maken van een kostbare kraan wordt deze vervolgens stap voor stap ter plaatse geassembleerd en dat alles in slechts één dag tijd. Het unieke concept van deze dakkapel zit hem vooral in de duurzaamheid van het product. Zowel de wanden als het dak zijn voorzien van een isolatielaag van maar liefst 15 cm, en daarnaast levert het standaard HR++ glas nog extra isolatiewaarde waarmee een comfortabele uitbreiding van uw bovenverdieping wordt bereikt. Juist nu de economische crisis in volle omvang voelbaar is besluiten veel huiseigenaren pas op de plaats te maken en wordt gekozen voor verbeteringen aan de woning die een duidelijke meerwaarde opleveren.

Duurzame dakkapel

De Belisol dakkapel voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid die gesteld mogen worden. De basis van het ontwerp is van hout, maar de gehele buitenzijde en dakconstructie is van kunststof, waardoor de dakkapel volledig onderhoudsvrij is. De boeiboorden en zijwanden hebben een houtnerfstructuur en is in alle combinaties en kleurstellingen verkrijgbaar. De zijwanden kunnen eventueel ook in potdeksel uitvoering geleverd worden, waarmee een bijzondere uitstraling wordt verkregen. Bij de montage op de dakconstructie wordt gebruik gemaakt van loodvervangende donkere afdichting waarmee een mooie waterdichte aansluiting wordt verkregen. De dakbedekking is vervaardigd uit EPDM, een materiaal van een rekbare slijtvaste rubbersoort, welke minimaal 40 jaar meegaat. De kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas en kunnen desgewenst worden uitgevoerd in zonwerend glas hetgeen extra warmte isolatie oplevert. Daarnaast kan de dakkapel tegen meerprijs worden voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, die volledig zijn weggewerkt in de dakoverstek. Overigens zij alle dakkapellen van Belisol voorbereid voor eventueel latere plaatsing van rolluiken, zonder dat daar ontsierende bakken aan te pas komen. De dakkapel wordt aan de binnenzijde voorzien van vlakke beplating, zodat deze geheel behang- of schilderklaar wordt opgeleverd. Een garantietermijn van 10 jaar biedt daarnaast extra zekerheid.

Alle producten van Belisol kunt u bekijken in de goed uitgeruste showroom. Eventueel maakt u een afspraak voor een bezoek aan huis door de adviseur, waarbij direct ter plaatse een prijsopgave kan worden verzorgd.